Over JN Office Support

JN Office Support is opgericht door Jorinde Nijland in januari 2017. Het doel is om ondernemers de randzaken uit handen te nemen en deze met passie en enthousiasme uit te gaan voeren. Hierbij staat persoonlijk contact hoog in het vaandel.

Jorinde
Ik ben september 2015 afgestudeerd aan de opleiding Small Business and Retail Management aan Hogeschool Windesheim te Zwolle. Ik kreeg de kans om na mijn afstuderen gelijk aan het werk te gaan bij mijn afstudeerbedrijf. Een kans die ik ook direct heb aangepakt. Echter ging het ondernemerschap kriebelen. Daarom heb ik de grote stap gewaagd en heb ik mij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ik heb diverse jaren ervaring in de administratie bij een middelgroot bedrijf. Met de kennis die ik daar en tijdens mijn hbo-opleiding heb verkregen wil ik andere bedrijven gaan helpen!

Om mijzelf meer te ontwikkelen heb ik onlangs de cursus Praktijkdiploma Boekhouden gevolgd en behaald. Mocht u meer over mij, of over JN Office Support te weten willen komen, dan kunt u altijd contact met mij opnemen: 06-12874286.